Lars Tore StrandArkiv 2012

Det ble en spennende omgang i går. Arrangøren sliter litt med full dekning på livetrack´en, så det var vanskelig å se hvor Ronny befant seg i løypa. Det man kunne se var at han lå langt fremme.
Undertegnede fikk sms fra ham ikke lenge etter målgang hvor han skrev at han sannsynligvis havna rundt omkring topp 30, noe som stemmer bra med resultatene som kom i løpet av natta norsk tid; Ronny havna på 32. plass.
Zoran var uheldig og bøsta, sannsynligvis på sørsida av Aguila. Å komme seg derfra og inn til Valle de Bravo kan ta lang tid, så det spørs om det ikke ble veldig sen kveld før han kunne krype til køys i natt. Zoran havna på 108. plass.

Først i mål var franskmannen Luc Armant, tett fulgt av Luca Donini. Leadingpoints gjorde at de havna på delt førsteplass.

De av dere som fulgte omgangen så sikkert en pilot som stakk lovlig lavt på siste sklistrekket fra Cerro Gordo og inn til mål. Det var Aaron Durogati, og at han kom seg inn til mål med den høyden han hadde er rimelig utrolig. Han skura nok tretoppene over et område hvor det er lite med landinger, kun små hageflekker. Spennende å følge med på!

I kveld braker det løs igjen. Gjengen som skal på klubbens julebord i kveld klarer nok heller ikke å holde seg unna oppdateringer fra konkurransen via mobilen!

Link til livetracking´en i kveld: http://www.livetrack24.com/tasks/388

Resultater fra Task 3: http://www.paraglidingworldcup.org/node/2005/87